Over ons

/Over ons
Over ons 2017-11-17T13:34:59+00:00

Brood- en banketbakkerij Kruiper

Al meer dan 100 jaar een begrip in Wolvega

Bakkerij_kruiper_winkel
Bakakerij Kruiper

De huidige eigenaars, Eduard en Anja Kruiper, zijn de 3e generatie van dit familiebedrijf. Naast brood biedt de bakkerij een breed assortiment aan gebak. Van heerlijke slagroomtaart tot de alom bekende rumtompouce. Maar natuurlijk ook andere lekkernijen als reepkoek, hazelnootkoeken en heerlijke koffiekoeken.

In de broodbakkerij kunt u bij ons terecht voor het vertrouwde wit, bruin-, volkoren- en speltbrood evenals diverse hartige broodjes. Daarnaast heeft Eduard zich toegelegd op het bakken van desembrood. Hiervoor is hij in de leer geweest bij wereldkampioen broodbakken, François Brandt.

Puur Natuur, zo willen Eduard en Anja hun desembrood assortiment omschrijven. Eerlijke grondstoffen, geen kunstmatige toevoegingen en vrij van E-nummers en daardoor (h)eerlijk en gezond.

Bij de bereiding van dit smakelijke desembrood wordt gewerkt met streekproducten zoals kaas van de kaasboederij uit Blesdijke, zomerfruit van de Struikrover uit Oldeholtpade en Bleu de Wolvega. Voorbeelden waarbij met deze streekproducten gewerkt wordt zijn het Ciabatta brood ‘Wolvehap’ en de Focaccia ‘Bleu de Wolvega’. Broodhart

Wij bakken met aandacht voor traditie en met liefde voor het vak op ambachtelijke wijze een mooi assortiment lekkernijen.
Je proeft het verschil.

Ambachtelijk bakken
is bakken met liefde.